Wie ben ik

Pedicure Anick,

Uw Medische Pedicure aan huis.
Bachelor in de Esthetica (Hogeschool Gent 1991)
Geaggregeerde Hoger Onderwijs
Oncologisch VoetzorgVerlener
(OVV 2016)
Docente & stagementor
Medische pedicure

 

Met 25 jaar ervaring, vakbekwame technieken en de meest recente professionele apparatuur zorg ik altijd voor een pijnloze medische pedicure. Ik beschik over een brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen. Hiervoor school ik me dan ook continu bij.
Bij een voetonderzoek naar oorzaken van de klachten wordt in overleg met u gewerkt naar een oplossing voor uw voetproblemen. Onze voeten zijn letterlijk de dragers van ons lichaam.

Aandacht en zorg voor onze voeten is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Een behandeling kan zuiver esthetisch of preventief van nut zijn om problemen te voorkomen. Dus ook als u nog geen klachten hebt kan u er baat bij hebben.

en je loopt op wolkjes …

Bij voetklachten zal de medische pedicure u helpen door een curatieve behandeling en zal zij u op verschillende vlakken van dienst kunnen zijn, zoals het geven van verzorgingstips, het doorverwijzen naar een gespecialiseerde klinische behandeling, …

De gegeven voetbehandeling is een complete -medisch verantwoorde- verzorging van de voeten. Dit ook bij een diabetische of reumatische voet.
Een regelmatige screening van de voeten van kankerpatiënten is noodzakelijk. Om mijn behandeling beter op deze doelgroep af te stemmen studeerde ik in 2016 met succes af voor een in België nieuwe en unieke specialisatie tot Oncologisch VoetzorgVerlener (beschermde titel).

Lid van de Belgische Unie van Podologen en Gespecialiseerde Voetverzorgers – B.U.P.G.V.

⇒ logo: B.U.P.G.V. / U.B.P.P.S. / P.S.F.V.B.

Scroll naar boven